5 april 2019

Nederlands Kampioenschap Badminton 2019

1=oude A spelers (landelijk en hoog districtsniveau)
2=oude B spelers (districtsniveau)
3=oude C=recreant met wedstrijdervaring
4=oude D=echte recreant

De wedstrijdleiding kan een speler/ster hoger inschrijven.

In de 1 en 2 categorie wordt met veren shuttles Yonex gespeeld en in de overige klasse(n) wordt met plastic shuttles (Yonex).

Inschrijven kan alleen via http://badmintonnederland.toernooi.nl (of stuur even een mail naar mij (tabeling@kabelfoon.nl) dan zet ik jullie in het systeem) Zoek het toernooi op de badminton pagina op het woord politie. Je dubbelspelpartner dient zich apart in te schrijven.
Het inschrijfgeld bedraagt 6,00 euro per persoon per onderdeel, te voldoen in de sporthal vóór aanvang van je eerste wedstrijd. (inschrijving verplicht tot betaling)
Vul bij sterkte maar de sterkte van je groep in waar je voor in gaat schrijven en bij bondsnummer een fictief nummer.
De inschrijving sluit op 20 maart 2019.

Als je ingeschreven hebt krijgt je een direct een ontvangstbevestiging (gaat automatisch!!) Kijk deze goed na. Als deze niet direct binnenkomt is de inschrijving niet gelukt. Een week voor het toernooi begint krijg je via de mail je 1e tijd te horen.

Alle politieambtenaren/Marechaussee medewerkers zijn m.i.v. 1/1/04 automatisch lid van de NPSB.
Ken je nog andere badmintonliefhebbers binnen politieland, maak dan eens wat reclame voor het toernooi. Nieuwe spelers zijn altijd welkom en er wordt op ieder niveau (competitie en recreatief) volop strijd geleverd.

Vorig jaar was het toernooi BOMVOL. We zullen beginnen met de singles, daarna de mannen en vrouwendubbels en aan het eind van de dag zullen de mixen gespeeld worden.
De landelijke sportfaciliteitenrichtlijn is geaccordeerd door het CGOP en vastgesteld door de korpsleiding. Dit betekent dat met ingang van 1 januari 2018 alle medewerkers van de nationale politie recht hebben op één dag om deel te nemen aan een NPSB sportevenement.
De regeling wordt binnenkort op de website van de NPSB geplaatst.
Vraag op tijd deze dag aan. Let op de begin en eindtijd. We zijn echt een dag bezig. Maak ’s avonds geen andere afspraken dit om teleurstellingen bij ons (organisatie) en partners te voorkomen.
In ieder geval hoop ik op veel enthousiaste deelnemers en ik zie je dan ook graag terug op vrijdag 5 april 2019 op PTO te Amsterdam!

Met sportieve groet,
Ger Tabeling

Locatie

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *