IBUS-event…doe mee en help Isabella

Op zaterdag 27 oktober 2018 organiseert APGS een ouder-kind sportevenement op het PTO.

Het wordt een sportieve en leuke dag waarmee wij geld willen ophalen voor een heel goed doel!

Isabella is de dochter van collega Michel Castelein en zijn vrouw Rebekka. Isabella heeft het zeldzame FOXG1 syndroom. Dit syndroom veroorzaakt bij Isabella een ontwikkelingsachterstand. Ze is hierdoor afhankelijk van de zorg van anderen.

Isabella en haar rolstoel worden steeds zwaarder dus de aanschaf van een rolstoelbus is noodzakelijk. Naast alle bezoeken aan artsen en therapeuten is een bus natuurlijk ook nodig om als gezin leuke dingen te doen.

Dit sportevenement en de survivalrun zijn een leuke toegankelijke uitdaging voor iedereen en ook geschikt voor de allerkleinsten!

Is survival niets voor jou en je gezin dan zijn er nog veel meer smaken. Zo kun je samen met je kinderen meedoen aan allerlei soorten sport en spel, zelfverdediging en demonstraties bijwonen van de hondengeleiders en de DSI.  Er is uiteraard ook gedacht aan lekker eten, drinken en nog veel meer; kortom teveel om op te noemen.

Wie zijn er welkom?

Iedereen is welkom! Neem je kinderen, neefjes, buurjongens mee en maak er samen met ons een mooie dag van. Je bent zelf verantwoordelijk voor iedereen die je meebrengt dus zorg dat er voldoende volwassenen bij zijn om toezicht te houden, uiteraard houdt de organisatie ook een oogje in het zeil.

Inschrijven of een vragen stellen kan via ibusevent@gmail.com

Geef de namen en leeftijden door van iedereen die komt en vergeet je telefoonnummer niet te vermelden zodat we een tikkie kunnen sturen voor de betaling.

poster