4 april 2018

4-daagse Nijmegen…inschrijving gesloten

Nijmeegse Vierdaagse – 17 juli tot 20 juli
In 2018 wordt de Nijmeegse vierdaagse voor de 102de keer gelopen. Ook dit jaar willen we weer Amsterdamse lopers op de been brengen. Het wandelevenement vindt plaats van dinsdag 17 juli tot en met vrijdag 20 juli .Gedurende vier dagen gaat het detachement de uitdaging aan om tweehonderd of honderdzestig kilometer af te leggen. De laatste 6 kilometer wacht een groots defile en loopt de nationale politie in een groot detachement samen met enkele buitenlandse collega’s Nijmegen binnen.
Daarna wacht de lopers een feestelijke huldiging door leiding, familie, collega’s en vrienden.
Het volbrengen van deze Olympiade vraagt om een goede voorbereiding. Maar net als de deelname zelf, sta je hier niet alleen voor. Een prima verzorgingsteam zal het uitgebreide trainingsprogramma en de deelname aan de 4-Daagse begeleiden en verzorgen.
Voorafgaand aan de vier dagen in Nijmegen worden oefenmarsen georganiseerd waarvan je er minimaal vier moet hebben gelopen. Zonder oefenen is vier dagen wandelen niet te doen, zeker niet in een detachement , waarin je doorgaans niet je eigen tempo kunt lopen. Behalve steun van de groep geeft dat ook een extra uitdaging. De oefenmarsen starten vanaf de tweede woensdag in mei en zijn afwisselend op woensdag of zaterdag. Hieronder de data, zodat je daar alvast rekening mee kunt houden: woensdag 9 mei, zaterdag 19 mei, woensdag 23 mei, woensdag 30 mei, woensdag 6 juni, zaterdag 16 juni, zaterdag 23 juni, zaterdag 30 juni, woensdag 4 juli, woensdag 11 juli.