7 januari 2019

6e editie APGS Obstaclecross…starttijden bekend

APGS organiseert i.s.m. de stichting Nederlandse Politie Sportbond op donderdag 23 mei 2019 de 6e editie van de APGS Obstaclecross (AOC).

Deze zogenaamde AOC is een mix van obstaclerun, crossloop en heeft survivalrunaccenten.

Lokatie is het Politie Trainingcentrum Overamstel in Amsterdam.

Het parcours zal gevarieerd zijn en de bouwers van Bruggink-Rougoor (bouwers van Mud Masters, Strong Viking etc.) dragen hier zorg voor.

Ruim 500 (gepensioneerde) medewerkers van de Nationale Politie, Justitie, Defensie (KMAR) en leden van APGS zullen hieraan deelnemen.

Er zal individueel of in teamverband worden deelgenomen aan de wedstrijd of recreatieve versie van de AOC. Wedstrijdlopers leggen 2 rondes van 5 km en recreatieve lopers 2 rondes van 4 km, af.

Op de dag zullen ook geselecteerde deelnemers uit 9 verschillende landen strijden om podiumplaatsen in het kader van de USPE cup obstacle running.

Deelnemers ontvangen voor aanvang een  functioneel sportshirt van Stedman en bij de finish een herstelshake van Jimmy Joy.

De AOC wordt ondersteund door; stichting Nederlandse Politie Sportbond, Bruggink-Rougoor, survivalmaterialen.nl, DvKmediatics, Hubertus & Berkhoff, stichting Waardering Erkenning Politie, stichting Bond voor Nederlandse Militaire Oorlogs- en dienstslachtoffers, de Nederlandse Politiebond, PZP, Jimmy Joy en stichting Waardering Erkenning Politie.

Relevante info zoals het parcours en reglement vind je op;  www.apgs-obstaclecross.nl

STARTTIJDEN: De starttijden zijn bekend en zullen om privacyredenen via het opgegeven e-mailadres naar de deelnemers worden verstuurd.

Heb je vragen ? Stuur dan een e-mail naar jorrit.kok@politie.nl

Na-inschrijving is niet mogelijk.