7 januari 2019

6e editie APGS Obstaclecross…inschrijving geopend

APGS organiseert i.s.m. de stichting Nederlandse Politie Sportbond op 23 mei 2019 de 6e editie van de APGS Obstaclecross (AOC).

Deze zogenaamde AOC is een mix van obstaclerun, crossloop en heeft survivalrunningaccenten.

Lokatie is het Politie Trainingcentrum Overamstel in Amsterdam.

Het parcours zal gevarieerd zijn en de bouwers van Bruggink-Rougoor (bouwers van Mud Masters, Strong Viking etc.) dragen hier zorg voor.

Deelname is mogelijk voor (gepensioneerde) medewerkers van de Nationale Politie, Justitie, Defensie (KMAR) en leden van APGS.

Het is mogelijk om individueel of in teamverband deel te nemen aan de wedstrijd of recreatieve versie van de AOC. Wedstrijdlopers leggen 10 km en recreatieve lopers 8 km, af.

Op de dag zullen ook geselecteerde deelnemers uit 9 verschillende landen strijden om podiumplaatsen in het kader van de USPE cup obstaclerunning.

De inschrijfkosten zijn belachelijk laag en bedragen 17 euro per persoon en daarvoor krijg je o.a. een  functioneel sportshirt.

Schrijf je direct in via;  https://inschrijven.nl/form/2019052350272-nl 

Toelichting bij het inschrijfformulier;
Dit formulier is bedoeld voor individuele inschrijving
(wedstrijd/recreatief) én teaminschrijving (wedstrijd/recreatief). Bij teaminschrijving dienen alle teamleden zélf in te schrijven. In het verplichte veld ‘teamnaam’ vul je de vooraf met je teamleden afgesproken teamnaam in. Het is van belang dat iedereen die deel uitmaakt van jouw team dezelfde teamnaam invult! Heb je individueel ingeschreven maar wil je wel graag samen met een sportmaat starten? Vul dan in het vak ‘samen lopen met’ de naam in van je maatje.

Druk de poster af en hang deze op je werkplek !

Heb je vragen ? Stuur dan een e-mail naar jorrit.kok@politie.nl