6 juli 2017

YOGA.. vanaf september 2017

Eenvoudig, laagdrempelig en samen met collega’s yoga beoefenen? Het kan vanaf 4 september ook bij de APGS. De oproep van Karin Weinberg twee maanden geleden waarin ze vroeg om bestuursleden en belangstellenden, had bijna direct succes.

Yoga is een populaire manier om voor rust in hoofd en lijf te zorgen. En wie heeft daar geen behoefte aan in het dagelijkse, hectische leven? In diverse eenheden werd daarom al yoga aangeboden. In Amsterdam was er tot voor kort alleen eens in de zes weken yogales bij FitMax; een programma voor re-integrerende collega’s.

Voor iedereen
Vanaf 4 september krijgt iedere Amsterdamse collega kans op een wekelijks uurtje in- en ontspanning. Elke maandag tussen 17.00 en 18.00 en 18.00 en 19.00 wordt dan hatha-yoga gegeven op het PTO. Dit is de meest toegankelijke manier van yoga; de houdingen worden op laag tempo uitgevoerd, zijn niet ingewikkeld en zeker niet zweverig. Iedereen kan meedoen, ongeacht conditie, leeftijd, dik, dun, lenig of juist niet.

Veel voor weinig
Kosten? Je moet lid zijn van de APGS (jaarcontributie 17,50 euro) en 10 euro per maand betalen voor lidmaatschap van de yoga-afdeling.

Geef je op!
Zin om mee te doen? Geef je snel op via karin.weinberg@politie.nl of astrid.moorthaemer@politie.nl

Op de foto – bestuur en docenten (van links naar rechts)

Harold Bhagwandin – penningmeester
Astrid Moorthaemer – secretaris
Karin Weinberg – voorzitter (en docent)
Danny van der Reep – toegevoegd lid (en docent)
Joyce de Lang – toegevoegd lid
Anne-Mieke Does – toegevoegd lid (en docent)