Zaalvoetbal

WAAROM………………WAAROM NIET………….!!!!!!!!!! Hopelijk trekt deze koptekst uw aandacht bent u benieuwd wat de bedoeling van deze tekst is. Wel op deze manier vragen wij uw aandacht voor sport. Over welke sport gaat het dan wel ? Wel, wij vragen uw aandacht voor de zaalsport Futsal of met een beter bekend woord, Zaalvoetbal. Zoals u natuurlijk weet beschikt APGS over een prachtige sporthal op PTO, waar menig vereniging jaloers op is. In deze hal spelen één damesteam en twee herenteams op dinsdag- en woensdagavond hun thuiswedstrijden in competitieverband bij de KNVB. Deze wedstrijden duren tweemaal 25 minuten. Deze APGS leden hebben veel sportplezier en doen hierdoor tevens iets aan hun conditie. Na afloop van de wedstrijd bestaat de mogelijkheid gezellig met een drankje na te praten over de wedstrijd in het Sport Breakcafé op de 1e etage. Om een indruk te geven van het plezier in sporten een teamfoto van het 1e damesteam van APGS, wat voldoende indruk geeft. Heeft u belangstelling of wilt u een wedstrijd bekijken als toeschouwer dan kan dat altijd. Bent u nog studerende bij de Politie, dan komt u tevens in aanmerking voor korting op het contributiebedrag, in het eerste seizoen. Neem voor informatie contact op met de wedstrijdsecretaris zaalvoetbal, G.M.Peters 020-6164239/06.26414624 of mail naar gmpeters@ziggo.nl . We sluiten af met de meeste sportgroeten en hopen iets van u te horen. Namens het zaalvoetbal bestuur, de wedstrijdsecretaris.

Door samenspel, discipline en leren incasseren een hoger doel bereiken. Als team een sportieve prestatie neerzetten. Tijdens de training krijgen de diverse spelvormen en de baltechniek alle aandacht terwijl men aan de conditie werkt. Voetbal is een echte teamsport. Zowel bij de dames als heren wordt in competitieverband gespeeld.

Voor wie?

Dames en heren die in collegiale kring op informele wijze gezellig willen voetballen en teamgeest willen kweken. Meer info: www.apgs-voetbal.nl

Dagen

Dinsdag (training/ competitie zaal) Woensdag (training/ competitie zaal) Vrijdag (wedstrijd zaal).

Contributie:
Basiscontributie APGS bedraagt 17,50 en voor deze afdeling 85,-/95,-/105,- euro per jaar.

Foto's

Video's